Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

TV Barrandov v dubnu spustí 2 nové kanály - Kino Barrandov a Barrandov Plus


02.01.2015 05:43

Provozovatel celoplošné komerční stanice TV Barrandov spustí v dubnu 2015 dva nové tématické programy - filmový kanál Kino Barrandov a kombinovaný dětskou a dokumentární stanici Barrandov Plus.

Výhradním dodavatelem obsahu těchto dvou nových kanálů bude společnost SPI International.

Nové televizní kanály bude provozovat společnost Barrandov Televizní Studio a.s., stejně jako hlavní kanál TV Barrandov. Ke změně v akcionářské struktuře společnosti Barrandov Televizní Studio a.s. ani v mateřské společnosti EMPRESA MEDIA, a.s. nedochází. Šíření TV signálu dvou nových kanálů bude zajištěno prostřednictvím terestriální sítě Českých Radiokomunikací v multiplexu 3. Informovala dnes o tom televize Barrandov.

„"Z pohledu strategického rozvoje Televize Barrandov považuji otevření nových kanálů za důležitý krok a zároveň vnímám vysokou kvalitu poskytovaného obsahu, jež nám dohoda s SPI International umožňuje využívat. Věřím, že naši diváci ocení nejen rozšířenou programovou nabídku, ale zejména i zmiňovanou kvalitu obsahu těchto nových kanálů",“ doplnila generální ředitelka Televize Barrandov Marcela Hrdá.

Televize Barrandov je součástí vydavatelství EMPRESA MEDIA, do jehož portfolia patří také produkční společnost Real TV. EMPRESA MEDIA vydává časopis Týden, publicistický Instinkt, společenské magazíny Sedmička a Sedmička Exkluziv, marketingový titul MarketingSalesMedia a také časopisy pro dospívající a děti Top dívky, Popcorn nebo Animáček.

SPI International je mezinárodní společnost, která poskytuje filmový a televizní obsah. Provozuje 34 televizních programů ve více než 40 zemích světa, její placená videotéka registruje 25 milionů předplatitelů měsíčně. V ČR a SR provozuje placené kanály Filmbox Plus, Filmbox Premium, Filmbox HD a Filmbox Family.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?