Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

Seznam.cz TV odstartoval s HbbTV v multiplexu 4


31.05.2016 23:06

Seznam.cz dnes spouští internetové vysílání Seznam.cz TV. Tento nový a elegantní způsob, jak dostat internetový obsah k divákům skrz televizní obrazovky, využívá průmyslový standard HbbTV (hybridní TV, propojuje televizory s internetem).

Lidé, kteří mají chytrou televizi s podporou HbbTV připojenou k internetu a zároveň na anténu pro příjem digitálního pozemního vysílání, ode dneška najdou Seznam.cz TV v seznamu televizních kanálů. Přepnutím na Seznam.cz TV se v chytré televizi spustí HbbTV aplikace - tedy internetové vysílání. V ní jsou zatím ke sledování nachystané pořady internetové televize Stream.cz. Seznam.cz k nim bude postupně přidávat další obsah a aplikaci nadále vylepšovat.

"Hledali jsme způsob, jak zjednodušit přístup k internetovému obsahu přímo přes televizní obrazovky. Chtěli jsme vymyslet, jak se na internet přepnout stejným tlačítkem, jímž se na televizním ovladači přepínají programy. A přesně tohle Seznam.cz TV umí",“ představuje novinku Pavel Zima, generální ředitel společnosti Seznam.cz.

Majitelé chytrých televizí s funkcí HbbTV připojených k internetu a na anténu pro příjem digitálního pozemního vysílání s dosahem signálu vysílací sítě č. 4 - Multiplexu 4 tak nově najdou mezi nabízenými televizními kanály Seznam.cz TV. Terestriální síť šíří speciální datový signál, který po přepnutí na Seznam.cz TV automaticky spustí internetové vysílání. V HbbTV aplikaci pak mohou lidé sledovat nejnovější epizody z produkce internetové televize Stream.cz nebo si zvolit konkrétní pořad této televize a ten sledovat od zvoleného dílu dále. Součástí je i divácky stále oblíbenější dětský kanál Pohádky.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?