Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

Mňau TV nově jako regionální kanál v multiplexu 4


01.09.2016 12:19

Někteří diváci Mňau TV přišli o příjem programu na klasickou pozemní anténu. Dnes bylo v některých regionech v multiplexu 4 ukončena distribuce stanice Mňau TV. Na její pozici se objevila textová informace o změně způsobu distribuce.

Změna v distribuci Mňau TV v multiplexu 4 proběhla po zařazení stanice JOJ Family.

Na pozici Mňau TV se v některých regionech České republiky objevila textová informace v tomto znění: "Pro sledování Mňau TV kontaktujte svého kabelového operátora a sledujte nás dále na FCB Mňau TV."

Mňau TV využívá volnou pozici v multiplexu 4 pro regionální vysílání. Pokud již multiplex 4 obsahuje regionální kanál, vysílá se na pozici Mňau TV textová informace, v opačném případě je šířen běžný program Mňau TV.

""Pozor, ode dneška budete moci naladit Mňau TV přes anténu (MUX4) pouze ve vybraných regionech: Praha, Středočeský, Východočeský, Vysočina, Ústecký. Pokud budete chtít dále sledovat Mňau TV i v ostatních krajích, kontaktujte nejbližšího kabelového operátora"," uvedla na sociální síti ke změně distribuce televize Mňau TV.

Konec Mňau TV v pozemním multiplexu v některých regionech je pro diváky překvapením - stanice na změnu způsobu distribuce programu předem neupozornila.

Mňau TV se zaměřuje na vysílání domácích videí se zvířaty. Podle licenčních podmínek ale měla vysílat i jiné typy pořadů - primárně měl být program o psech, kočkách, koních a dalších zvířatech, které obklopují náš svět.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?