Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

Telly aktualizuje aplikaci pro internetovou televizi


01.02.2022 13:43

Provozovatel internetové a satelitní televizní platformy Telly provede aktualizaci aplikace pro internetovou televizi. Update proběhne během noci po jedné hodině ranní v noci na 2.2.2022.

Během aktualizace bude služba nefunkční.

Aktualizace se týká většiny Telly aplikací a zařízení, včetně set-top boxů Arris a přinese vyšší stabilitu platformy i řadu novinek. Zároveň odstraní drobnější chyby a nedostatky aplikace. Satelitní televize se aktualizace nijak nedotkne.

Jaké novinky na zákazníky OTT služby Telly čekají?
* Přepracovaný a modernější vzhled uživatelského prostředí. * Domovská obrazovka - U všech aplikací nově přibyde záložka Domů, pod kterou najdete výběr nejlepších pořadů dle hodnocení, kategorizaci obsahu dle žánrů i přehled rozkoukaných pořadů. * Upravená správa vlastních skupin stanic - Nastavení vlastních skupin se nyní bude propisovat i do ostatních zařízení a aplikací vedených pod vaším účtem. Skupiny budete moci spravovat přes webový přehrávač na stránce moje.telly.cz.
* Nová verze EPG - Elektronický průvodce programů nyní přináší lepší a přesnější výsledky vyhledávání, včetně seskupení jednotlivých dílů seriálů.

Jak aktualizovat Telly aplikace pro vaše zařízení?
Aktualizace proběhne u většiny Telly aplikací automaticky v průběhu noci (po 1:00) mezi 1. a 2. únorem. Pokud by se aktualizace ve vašem zařízení neprojevila, postupujte prosím podle návodu níže dle vašeho zařízení:

* Set-top box Arris - U set-top boxu proběhne automatický restart v nočních hodinách. Pokud se automatický restart neprojeví, restartujte váš set-top box ručně, nejlépe vytáhnutím set-top boxu z elektrické sítě a opětovným zapojením po 30 sekundách.
* LG TV aplikace - Pro aktualizaci restartujte svou aplikaci nebo televizor. Pokud by se aktualizace neprojevila, aplikaci odstraňte a znovu nainstalujte z vašeho LG Content Store.
* Android TV aplikace - Pro aktualizaci otevřete sekci Nastavení >> záložka Aplikace >> Telly >> Vymazat mezipaměť (Cache). Pokud by se aktualizace neprojevila, aplikaci odstraňte a znovu nainstalujte z vašeho Google Play Store.
* Samsung Smart TV aplikace - Těchto aplikací se aktualizace netýká. Aplikace již byly aktualizovány.
* tvOS aplikace - Dle vašeho nastavení se aplikace buď automaticky aktualizuje nebo bude potřeba manuální aktualizace (verze 1.12.13).
* iOS a iPadOS aplikace - Dle vašeho nastavení se aplikace buď automaticky aktualizuje nebo bude potřeba manuální aktualizace (verze 3.9.17).
* Android mobil/tablet - Dle vašeho nastavení se aplikace buď automaticky aktualizuje nebo bude potřeba manuální aktualizace.
* Webový prohlížeč - Aktualizace se projeví automaticky, není potřeba uživatelský zásah. V případě komplikací bude nutné smazat a opětovně přidat webový prohlížeč ve správci zařízení na stránce moje.telly.cz.
* Xbox aplikace - Nově je dostupná aplikace pro zařízení xBox. Aktualizaci proveďte manuálně ve vašem Microsoft Store.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?