Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

Brněnská televize a Televize Slovácko definitivně v multiplexu 4


05.05.2014 16:03

Regionální Brněnská televize (BTV) a Televize Slovácko (TVS) se dnes staly součástí aktuální standardní programové nabídky zemské digitální vysílací sítě Multiplex 4.

Od dnešního rána je Brněnská televize (BTV) šířena v rámci regionálního okruhu Vysílací sítě 4 určeného pro území Jihomoravského kraje. Ve stejnou dobu bylo zahájeno šíření Televize Slovácko (TVS) prostřednictvím regionálního okruhu, který vysílá na území Zlínského kraje a Slovácka. Informovala o tom společnost Digital Broadcasting.

Již 14. dubna zahájil testování ve Vysílací síti 4, provozované společností Digital Broadcasting s.r.o. podnikatele Radima Pařízka, nový celoplošný televizní program Šlágr 2 s oficiálním názvem „Country No. 1“, a v průběhu dubna pak bylo zahájeno testovací regionální vysílání Televize Morava, která bude dostupná na území Olomouckého kraje a Tip TV, která bude kromě lifestylových pořadů v budoucnosti na území Prahy a okolí vysílat i regionální televizní zpravodajství.

Všechny tyto televize budou se svými programy postupně přecházet na standardní vysílání postupně po ukončení probíhajícího zkušebního vysílání.

„Jsem rád, že MUX 4 potvrzuje svou jedinečnou možnost nabízet v rámci svých 13 regionálních okruhů po celé ČR přesně to území, kam chtějí regionální televize vysílat své programy. Již nyní jsou využívány první čtyři regiony a věřím, že se k nim postupně připojí i další..., řekl dnes Radim Pařízek, jednatel společnosti Digital Broadcasting s.r.o.“

Multiplex 4 je jedinou celoplošnou DVB-T sítí v České republice, která je zákazníkům schopna aktuálně nabídnout nejen kvalitní televizní vysílání celoplošné, ale i na regionální bázi. Zásadní výhodou Multiplexu 4 je především její schopnost efektivního regionálního vysílání, tzn. schopnost šířit souběžně TV programy s různým obsahem až do 13 regionů České republiky.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?